Norra Resurs och Altum tecknar ramavtal för rekryteringstjänster

Norra Resurs är stolta att meddela att vi har ingått ett strategiskt ramavtal med Altum, ett framstående företag som levererar helhetslösningar inom byggnadsställningar och väderskydd för alla olika branscher. Altum har etablerat sig som en pålitlig aktör på marknaden med fokus på säkerhet och trygghet genom hela arbetsprocessen – från det praktiska arbetet på plats till administrativa processer och uppföljning. Deras expertis sträcker sig från avancerade konstruktioner inom industri och arkitektur till mindre projekt som måleriarbeten och renoveringar.

Altum befinner sig i en fas av stark tillväxt och står inför nya marknadsmöjligheter och utmaningar. Genom detta ramavtal blir Norra Resurs en strategisk partner i deras expansionsresa, med ansvar för att stödja Altum i att attrahera och rekrytera rätt kompetens. Detta omfattar allt från kvalificerade yrkespersoner till ledare och andra nyckelpositioner, som alla är avgörande för att säkerställa att Altum fortsätter sin framgångsrika utveckling.

Med ramavtalet kommer Norra Resurs att erbjuda Altum våra omfattande rekryteringstjänster, skräddarsydda efter deras specifika behov i den dynamiska fas de befinner sig i. Vårt gemensamma mål är att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som stödjer Altums vision och möjliggör fortsatt tillväxt genom starka team och rätt kompetens på plats.

“Vi är mycket glada över att ha tecknat detta ramavtal med Altum. Deras tillväxtresa är både imponerande och inspirerande, och vi ser fram emot att spela en nyckelroll i att säkerställa att de har rätt kompetens för sina mål. Genom ett nära samarbete och vår gedigna erfarenhet inom rekrytering är vi övertygade om att vi tillsammans kan bygga de framgångsrika team som kommer att driva Altum framåt,” säger Christoffer Hjelm, kundansvarig på Norra Resurs.

Vi ser fram emot att vara en specialistpartner för Altum inom rekrytering och att stötta dem på deras fortsatta tillväxtresa.